FEOA Forums banner
1 - 18 of 18 Posts

·
Premium Member
Joined
·
3,291 Posts
Discussion Starter · #1 ·
for whatever reason having an offsite avatar is sometimes causing the problem with the page load. don't ask why cause i don't know lol. but i do know this. after going in and removing someones avatar it will work just fine. so i have turned off the offsite linking of avatars and you are now required to upload your avatar to feoa if you wish to have one.

avatar requirements are as follows:
80 pixels wide
80 pixels high
12288 bytes = 12KB

in the future i will run through the database and remove anyone who has an avatar linking to an offsite avatar. if you want to have an avatar you found on another site, then just save it to your harddrive and upload here on feoa.

THANKS!
 

·
Premium Member
Joined
·
3,291 Posts
Discussion Starter · #3 ·
immediatly, i have turned off the option for remote linking of avatars. back when we first moved and threads were not coming up for some reason i looked further into it. i found the same set of users as the last poster of each thread. so when i went in and looked they all had remote linked avatars, most of which never showed up, only red X's. so i deleted the avatar which wasn't showing up anyways and then all of the sudden all of the links that the person was the last poster in and that were not opening up for some reason, all opened.
 

·
Registered
Joined
·
795 Posts
Is there any way we can make the avatars just alittle bit bigger? Mabye like 150 x 150 or so? I have a few but finding good ones 80 x 80 is hard lol.
And just alittle off topic there are 111 people on-line now. That has to be some kind of record.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,291 Posts
Discussion Starter · #8 ·
sorry 80x80 is where it's at ... otherwise it messes up the layout of the site. if you have a problem with resizing, please ask in the photoshop forum. someone in there should be able to resize it.

diane, you have an email with your image resized to be an avatar.

thescortgt, i will look into the BBcode not working in your sig.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,291 Posts
Discussion Starter · #10 ·
thescortgt, i just reinput your signature and then it worked. not sure what the problem was, but if it happens again just reinput your sig and see if it works.
 

·
Registered
Joined
·
4,662 Posts
Well that sucks. Wonder if it was a bandwidth problem.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,291 Posts
Discussion Starter · #15 ·
nope, not a bandwidth problem, in fact this would mean that feoa's bandwidth would be increasing since now we will host all avatars. not sure what the problem was whether it was our server, the code, or the servers that were hosting the sigs for you guys.
 

·
Administrator
Joined
·
39,450 Posts
Juggernaut said:
Sorry y'all, can't handle the Stormtrooper anymore. Let us have a moment of silence, and remember the good times...
the new one is good too i seen it somewhere else
 

·
Registered
Joined
·
8,446 Posts
Juggernaut said:
Sorry y'all, can't handle the Stormtrooper anymore. Let us have a moment of silence, and remember the good times...
:x :( :cry: :cry:

Slapyo - please make an exception for the Stormtrooper somehow. I really like Juggernaut's new avatar, but the Stormtrooper is a fixture around here. It seems that everybody's out to do in the Empire these days.

And red97LXscort - you're dissing onegimp by stealing his avatar - the karma police will get you.
 
1 - 18 of 18 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top