FEOA Forums banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
87 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hey guys its been a while since i been around finally found some time to get working on the escort and maybe get it running. i hit a snag though, well a couple actually, but the one i have a question about is, where does this plug go? the wires are black with white stripe and green with yellow stripe. i cannot find a corresponding plug, this one starts on the fuel injector harness but im not sure where is is supposed to go to.






this is from my spare lower intake and it shows where the wiring starts

i am having troubles getting the car started and it getting fuel (not sure of pressure) and im not sure if it is getting spark or not i have not tested yet but i am pretture sure it is i was getting a few "pops" yesterday. thanks guys!
btw its an 88.5 gt
 

·
Registered
Joined
·
1,924 Posts
Without feeling adventurous enough to go out and look on my gt ( as it's dark and no readily handy flashlight), I'd say maybe the idle speed control on the side of the throttle body. Would be about the right area. The shape of the plug doesn't look like the tps.
 

·
Registered
Joined
·
87 Posts
Discussion Starter · #3 ·
are you speeking of the iac? if so thats not it...
 

·
Registered
Joined
·
87 Posts
Discussion Starter · #5 ·
thats probably why the tps was not even properly attached... thank you!
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top