Testing inserting photo from gallery

Discussion in 'Testing Forum' started by Joey_Twowagons, Sep 3, 2013.

  1. Joey_Twowagons

    Joey_Twowagons FEOA Member

    Messages:
    647
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Vancouver Island, Canada
    Here we go:

    It should be a photo of two Escorts:

    [​IMG]

    I clicked on "View Page Info" in the gallery image and copied and pasted this into the "URL" popup from the postcard icon.
  2. Joey_Twowagons

    Joey_Twowagons FEOA Member

    Messages:
    647
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Vancouver Island, Canada
  3. Joey_Twowagons

    Joey_Twowagons FEOA Member

    Messages:
    647
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Vancouver Island, Canada
    So neither post shows the image, the first has just a funny icon that links to it, the second leads to a "not found" message.
  4. slapyo

    slapyo Administrator Staff Member

    Messages:
    3,308
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    298
    @Joey_Twowagons in the bottom right corner of the image you want to embed, there is a little share icon. Click it and a popup appears that contains links to the photo page, direct link to the image, and bbcode to embed into a post.
    Joey_Twowagons likes this.
  5. Joey_Twowagons

    Joey_Twowagons FEOA Member

    Messages:
    647
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Vancouver Island, Canada
  6. Joey_Twowagons

    Joey_Twowagons FEOA Member

    Messages:
    647
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Vancouver Island, Canada
    ndlm8888 likes this.
  7. Joey_Twowagons

    Joey_Twowagons FEOA Member

    Messages:
    647
    Likes Received:
    152
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Vancouver Island, Canada
    I just tried adding an avatar, will it work?

Share This Page